hemma

Nu är jag hemma igen efter en mysig helg i dalen, har nu äntligen fått med mig hårddisken med alla mina bilder hem från broder så håller på att lägga in för fullt nu. Kommer nog att bli några timmar framför datorn och kolla igenom lite gammalt, har fruktansvärt mycket. Kan bli många goda skratt det. Men ska försöka sova hyffsat tidigt ändå för imorgon har jag mycket att göra, ska städa och helst hinna plugga lite innan min älskade vän Malin kommer, hon kommer med tåget på kvällen och stannars tills på Torsdag. Ska bli fruktansvärt roligt att ses igen, var tyvärr över 1 år sen vi såg nu igen. Synd är det, men det blir ju lätt så när det är såpass långt avstånd. Men iallafall så kommer vi att ha några dagara tillsammans nu som jag hoppas vi kan göra så bra som möjligt. Blir kanske inte så mycket uppdatering med lovar bilder senast Torsdag iallafall! Ha det bra.
Här är en bild på oss tagen midsommar 2010!

älgjakt

Befinner mig nu hos syster efter en heldag i skogen med broder. Ska snart inta duschen och sedan bara ta det lugnt resten av dagen/kvällen. Fick tyvärr inte se nått levande men tycker det är mysigt att vara med iallafall.

godmorgon!

Det blev sent igår eftersom jag  satt och dolade med datorn länge och så var jag tvungen testa att installera och bygga lite hus på the sims, haha! Var evigheter sen jag gjorde det så var bara tvungen nu när jag äntligen fått igång datorn. Har precis klämt i mig frukost och ska nu googla fram lite info till mitt fotograf arbete. Ska även försöka hinna med att städa litegrann, och packa. Vid fyra åker vi uppöver!
Vet att det blir tråkigt med inlägg utan bilder men stå ut, det kommer!

datorn funkar!

Nu sitter jag äntligen vid min älskade dator, doc är det en hel del saker som måste fixas innan den fungerar korrekt men den går iallafall att använda. Tyvärr inga bilder eller någon inlagda än men det kommer så småning om. Är iallafall glad att jag fått liv i den igen. Denna kväll & natt kommer nog att spenderats framför datorn och fixa allt, så ska jag ta en lång sovmorgon imorgon och sedan ligga i sängen halva dagen och plugga. På eftermiddan drar jag med mig min fina upp till Sysslebäck. Där väntas älgjakt på Lördag och sedan massor av mys!

höstlov!

Nu har jag äntligen tagit lov, egentligen har jag två lektioner kvar med precis som förra veckan efter kallkök mår jag dåligt av nånting jag ätit så gick hem tidigare. Väntar nu på att Martin ska sluta så att han ska få kolla lite i datorn, fick tillbaka den igår efter inlämningen och fick då veta det jag egentligen redan visste. Att nätaggregatet är trasigt. Så ska nu bara ta reda på vad det ska vara för något i, och förhoppningsvis passar det som syster har så jag får igång den idag. Uppdaterar antagligen senare om jag får igång den, annars kommer det kanske inget för än imorgon. Håll tummarna för mig tack!

INVIGNING

Invigning av dom nya macdatorerna pågår, här är endel av resultatet!


sovmorgon

Mina planer går aldrig som jag vill, var och köpte två nya soffor igår, allt gick super bra tills vi väl kom hem och upptäckte att den största av dom inte går in i tvrummet. Vi hållde på i flera timmar men den är för stor för dörröppningen helt enkelt, även isärskruven. Så det slutade med att den står i mammas rum nu, tillfälligt. Vet inte hur vi ska bära oss åt, haha! Och pga av att detta tog många timmar mer än vad vi hade räknat på så hann jag inte plugga nånting. Slocknade efter 15 minuters Oth. Tack & lov så har jag sovmorgon. Ska till tandläkaren dig tio sen börjar jag inte för än vid kvar i ett och har då tre timmar foto, och då kommer vi nog äntligen få använda mackarna, åhhhh längtar!

Såhär fina är dom, ingen stor och krånglig burk, inga sladdar, inget segt nätverk via skolan. Helt perfekt!

25/10

Hände inte så mycket igår, full skoldag och sedan till Martins mormor och firade henne som fyller år idag. Sedan filmmys med älskling. Idag var det kortdag som vanligt på Tisdagar, kollade igenom det vi filmade förra veckan och började med lite nytt.  Nu tar jag det bara lugnt, ikväll blir en pluggkväll då jag verkligen ska lägga ner mig och göra nånting! Och så blir det till Sunne en sväng! Fick igår även veta att vi är ledig på Fredag också, tack vare våran underbara svenska lärare som låter oss läsa hemma, så detta betyder att mitt höstlov börjar redan på Torsdag, underbart! Har lite planer för helgen, och lite av veckan men inget helt bestämt än. Återkommer om det.
Har tyvärr inte så mycket nya bilder för tillfället eftersom allt har blivit utbytt i skolan och jag nu sitter vid mammas dator. Men det kommer!

Här får ni iallafall en som är tagen i somras på mitt minsta underbart söta syskonbarn!

ny skolvecka

Har nu påbörjat en ny skolvecka, och detta är sista veckan innan höstlov. Ska bli skönt med ledighet. Fast kommer doc ha mycket plugg att göra även då eftersom jag inte varit så flitig hittilts. Har många inlämmningsuppgifter tills veckan efter lovet. Efter skolan idag ska jag lämna in min dator så att jag får den klar nån gång eftersom den inte funkade även om det nu är nya grejer i den. Men snart är den väl igång iallafall. Nu ska jag fortsatte engagera mig på lektionen. Hörs!

2 år sen igår

Har haft en super bra helg,  fredag blev det en uppesittarkväll med familjen & älskling. Spelade spelet Med andra ord i flera timmar med många goda skratt. Super mysigt! Igår hade jag förväntat mig och sett fram emot att få igång min dator, men icke. Så blev lite kortspel osv istället. Idag har jag inte hunnit med så mycket än så länge, åker iallafall till Martin ikväll och sover där inatt.

Igår var det 2 år sedan min fina älskade vän Tobbe lämnade oss, så jag och Martin var till graven och tände ljus. Kan inte förstå att det gått så länge, jag minns den dagen som igår då jag fick veta det fruktansvärda.


Hur lång tid det än går så kommer jag aldrig att förstå att jag aldrig mer kommer att få se dig. Ditt fina leende, ditt underbara skratt. Din personlighet. Allt. Att jag aldrig mer kommer att se ditt na,m på displayen till mobilen. Aldrig mer höra din röst. Det gör ont i mig, jag saknar dig så mycket älskade du!

tvspelsmys

Gårdagen blev bättre tillslut, spenderade kvällen tillsammans med älskling och tvspelet, när vi väl börjar går det aldrig att sluta. Vet inte hur många gänger jag brukar säga " nu är det sista gången" och ändå kör jag 10 ggr till. Ikväll kommer iallafall Syster, Bror och ungarna hit. Pratade med min 5åriga systerson förut och han talade om för mig att han ska lära mig & Martin att spela tvspel ikväll, monkeyball. Ett spel där man är en apa som sitter inuti en boll så ska man klara av massa banor utan att ramla ner. Kanske inte låter så roligt men det är det, och svårt. Så vi kommer antagligen åka på stor stryk. Och inte nog med det, vi ska även äta chips & ostkrokar berättade han för mig. Tvspelsmys som han kallade det. Så som sagt, denna kväll ska jag spendera med två av mina favoritpojkar.

Här är dom, mina gofisar!

skitdag

Denna dag har än så länge inte varit alls bra, vaknde med illamående men gick till skolan ändå. Började med kallkök där vi kokade päron i nånting som vi sedan hade nogat innuti och sedan doppade i choklad. Såg hur gott som helst ut, men fy. Pinade i mig litegrann och det har jag fått ångra. Mitt illamående har ökat extremt och har fruktansvärda smärtor i magen. Har nu haft samhäll och väntar på att Martin ska sluta så jag får gå hem, han har min nyckel och mamma jobbar så är illa tvungen vänta, har sjukanmälit mig från dom två andra lektionerna. Vet inte alls vad denna dag har mer att erbjuda. Som det känns nu kommer jag nog vara sängliggande ett tag iallafall. Hörs kanske senare idag, eller imorgon!
ski

skolan!

Överlevde våran spökvisit igår, dom försökte skrämma livet ur mig doc. Nu sitter vi i skolan på fotolektion, fast vi har inga datorer eftersom dom gamla är nerpackade. Så vi sitter på lärarrummet. VÅRA MAC KOMMER IDAG! Så nu sitter vi och rensar och tar bort bilder på våra mappar så att det ska bli lättare att föra över till det nya systemet. Mycket roligt sen början av 1:an har jag hittat, haha! Annars händer inget speciellt idag, skolan förstörde våran underbara sovmorgon och tvingade oss på bio som sög.
Ikväll blir det mys med min fina för idag har vi spenderat 19 underbara månader tillsammans!

fullrulle

Denna dag har varit i fullrulle, har varit hos Carro tillsammans med brudarna i klassen och spelat in film. När vi var klara beställde vi pizza och kollade på film, mys! Tillbaka i skolan planerade vi massa skoj. Hinner inte nu så berättar om det någon annan dag framöver. Ska snart dra mig till Carro igen, ska nämligen till fensbol ikväll med ett gäng sköna människor, till vilåsen. Ett spökhus för dom som inte vet. Hörs imorgon!

uppe med tuppen

Även idag är jag uppe med tuppen, men idag pga av det är skola. Åkte som sagt till älskling igårkväll, vi kollade på filmen Älska mig, vi har sett den en gång förut men tycker den är så bra så vi såg den en gång till. Denna film borde visas på alla skolor, överallt. Den är så hemsk, ingen människa ska behöva utsättas för det dom gör i filmen. Att må så dåligt pga andra människor så man ska vilja ta sitt liv. Det är sjukt. Och jag vet, att det är så i verkligheten, överallt. Om jag kunde skulle jag göra vad som helst för att stoppa all mobning. Jag avskyr det verkligen. Kan inte förstå hur man kan vara elak mot en helt oskydig mäniska. Alla är precis lika värda oavsett utseende, ursprung, läggning, ekonomi osv. Så om ni inte sett den, se den!


ändrade planer

Mina planer för dagen har inte direkt blivit av. Jag tog mig en sväng till solariumet förut, har tappat så himla mycket färg. Är ju doc nästan 2 månader sen vi kom hem från Rhodos så det är väl inte speciellt konstigt. Mycket härligt var det iallafall, drömde mig tillbaka till sol & bad. När jag kom hem igen blev det duschen och sen började jag må dåligt. Har frustit i flera timmar nu. Hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk. Så pga detta blev det varken promenad eller plugg. Sitter iallafall och väntar på min älskling så vi ska åka till honom. Imorgon är det vanlig skoldag sen har jag inget planerat än så länge!

saknar...

<3

Idag skulle min älskade vän Carro ha fyllt 19år. Grattis på födelsedagen vännen, hoppas du har det bra däruppe. Jag saknar dig mer & mer för varje dag som går!
















Söndag morgon

Söndag morgon och jag är vaken såhär tidigt, varför? Martin skulle upp och jobba vid sju så jag fick då gå upp för att pussa honom hejdå och har efter det inte orkat somna om. Denna dag är ännu inte så planerad. Ska försöka plugga, det är verkligen ett måste eftersom jag bara skjuter upp det hela tiden. Och en promenad i kylan skulle vara härligt. Sen funderar jag på att följa med till Martin när han slutar jobba och sova där inatt. Får se hur det blir! Iallafall, gårdagen hände inget speiellt. Var till gymmet på morgonen medans Martin hade fotbollsträning och sen slappade vi bara hemma. Fick för oss att hyra film, så det gjorde vi. Och gissa? Vi fann två Wallander som vi aldrig sett förut. Trodde vi hade det men tydligen hade vi missat två, en från 2008 & den andra från 2009


godmorgon!

godmorgon! Idag är jag ledig och hade därför förväntat mig en härlig sovmorgonen. Men icke. Vaknade första gången vid sex och trodde jag hade försovit mig, men när jag sitter där klarvaken och kollar på klockan tänkte jag "försovit mig till vad" haha! somnade om och vaknade igen tio över åtta och orkade då inte somna om. Satte på Oth och såg klar säsong 6. Nu ska jag stoppa i mig lite frukost. Vet inte än vad dagen/kvällen har att erbjuda. Har mycket jag borde göra så som träna, plugga, städa osv. Får se vad jag orkar & hinner med!
Bara en säsong kvar av min älskade Serie nu....
Vad ska jag sedan fördriva tiden med?
Någon som har förslag på bra serier?
Måste ha nånting bra att krypa ner till nu när kylan närmar sig.
Inte One three hill, OC, Andra Avenyn eller Solsidan för dom har jag redan kollar igenom ett par gånger.

slappt

Blev med till älskling igår och sov där, åkte med bussen imorse och drog till gymmet direkt, gött! Sen har jag duschat & ätit frukost. och nu sitter jag här och slappar innan jag drar till skolan för att endast ha en lektion. Imorgon är jag ledig igen, det blir 3:e fredagen i rad för mig, så himla härligt med lång helg! Doc har jag väldigt mycket i skolan som ska lämnas in så helt fri från skolan blir jag inte.


håltimme

Sitter i skolan, väntar på att fotolektionen ska börja. Över en timme kvar så sitter och redigerar lite bilder osv. Igår aggerade jag lite frisör, klippte Martin & färgade Moster. Annars hände inget speciellt, jag somnade tidigt som vanligt nu för tiden medans Martin låg brevid och spelade tvspel halva natten. Har endast tre timmar foto kvar, sen har jag ingen aning om vad som händer. Här kommer iallafall lite bilder sen vi var hos syster i helgen!


längesen

Nu var det längesen jag skrev, flera dagar. Men jag har inte dött, utan bara haft vettigare saker för mig! Under helgen tog jag det mestadels bara lugnt tillsammans med min fina pojkvän. Vi var blandannat till syster en dag och gosade med lille William, kameran var med dit så lägger upp bilder nån dag framöver. Igår var det en fullsmäckad dag med skola, gymmning och mys. Idag är det Tisdag, vilket för mig betyder kortdag. Och idag extra kort. Vi slutar 12:40 igentligen men eftersom vi brudar varit så flitiga och gjort klar all planering och mnus osv till filmen så fick vi sluta 40 minuter tidigare. Planen var då att gå till gymmet, men eftersom klockan är så lite och jag inte suttit vid datorn på länge stannar jag i skolan en stund innan jag drar och svettas. Efter det blir det hem, städa & plugga. Har en massa inlämningsuppgifter jag måste börja med!

Bild på min älskade ögonskuggapalett, vet att bilden är lite brusig osv men det är för att den är redigerad på ett speciellt sätt till en inlämningsuppgift!

mosters gofisar

Dessa gofisar har räddat mig många gånger & ger mig förhoppningsvist bra betyg även denna gång!

fotolektion

Denna fotolektion är jag på betydligt bättre humör, allt känns så mycket lättare. Sitter och redigerar till en fotouppgift och om det inte vore för skit datorerna skulle jag varit klar för längesen. Längtar ihjäl mig tills vi får våra macdatorer! Efter skolan åker jag till min älskade och spenderar natten där.
Han ska även få hjälpa mig och stå modell, heheh!

hjärtat!


fullt upp

Ursäktar att jag inte uppdaterat något sedan i Lördags men har haft fullt upp. Lördag var det som sagt var avslutningsfest för Velen, super rolig & lyckad kväll blev det. På Söndag var jag inte direkt på topp och kvällen var tvungen att spenderats till pluggning. Igår var det en fullsmäckad dag i skolan & sen gymmet! Drog till gymmet direkt efter skolan idag med. Så himla härligt att komma igång igen efter att ha fetat mig hela sommaren. Denna kväll händer nog inget märkvärdigt, lite läxor osv.

Bild sen i Lördags, lånad av Sandra!

1/10

Hade en super mysig kväll med min finaste igår, än så länge idag har vi bara legat i sängen och degat. Blir nog en lugn dag med massa mys & ikväll fest! Mer om det kommer imorgon.
Ha det!

RSS 2.0