hemma!

Nu är jag hemma igen, eller rättare sagt så har jag varit hemma sen i söndagskväll men har varken haft tid eller ork att blogga sen dess. Vi hade det iallafall väldigt bra dom två veckorna i Rhodos och jag skulle kunna skriva & berätta om hur mycket som helst. Men det finns saker som hände där nere som jag inte vill dela med mig av och massor som tar alldeles för lång tid att skriva. Men jag tar det kortfattat.

Första dagarna tog vi det lugnt vid hotellet, solade, badade, chill festade och måde allmänt bra. En kväll var vi in till själva staden Faliraki där vi åt fruktansvärd god mat, gick i affärer och drack goda drinkar. En dag spenderade vi på vattenlandet, som är Europas näst största. Där mötte vi även upp min broder & Tommy och umgicks med dom hela dagen. Dagen efter det åkte jag & Martin själva med broder & Tommy en båtresa till Turkiet. Där fick vi frukost och blev guidade runt lite innan vi själva fick utforska. Det jag såg av själva landet tyckte jag var otroligt fint men jag tålde inte alla äckliga otrevliga turkar. Fick inte kolla på nånting utan att dom slet kläderna ur händerna på en och frågade om stolek osv. Sedan gjorde vi inte så mycket mer speciellt, njöt av sol & bad vid hotellet och umgicks sent på nätterna med några drinkar och kortspel. Nördade även biljard så fort vi hade chansen. Några av dom sista dagarana var jag & Martin in till Faliraki själva där vi åt på samma ställe där dom hade gudomlig mat, shoppade och myste. Vill så gärna visa bilder men har inte ens hunnit få in dom på datorn än och innan dom laddas upp ska dom redigeras så det får vänta. Stå ut!

Igår gjorde jag även första skoldagen för denna termin och det var inget märkvärdigt med det, endel människor är borta och nya har kommit. Lite nya ämnen osv. Idag åkte vi till Munkfors där vi fotade & spelade in film. Suuper roligt verkligen så även därifrån kommer det bilder men det lär dröja ett tag tills jag åkerhämtat mig från resan! Ha det bra som länge!


Gästis

Hejhej och FÖRLÅT Tesa och alla läsare för att jag varit en sån oaktiv gästbloggerska! Är det någon tröst om jag säger att min blogg stått rätt så still också?

Jaja!
I lördags var Tesa o compani på vattenparken i Falraki, Europas näst största. Det ni! På söndagen var Tesa, Martin, Tesas bror och Tommy på en båttur över till Turkiet där de blev guidade runt för att seda få shoppa loss.
Annars har de bara chillat vid Faliraki, åkt soffa bakom en båt så att Tesa skrek sig hes och skrattade till sig magvärk. Hahahm jag är så avis! Fan >< Nu hoppas jag hon bara mår gott de sista dagarna och  NJUUUTER innan hon kommer tillbaka till skolan!

Puss och kram skumbanan!

/http://tldz.se

Första skoldagen

Hmpf.
Jag är en av de som längtat lite till skolan och sett fram emot att börja igen efter sommarlovet. Men jag får lov att erkänna att det kändes en aning retligt när man visste att samtidigt som vi satt i skolbänkarna och fick reda på massa ny information som rörde det kommande skolåret, så låg säkert Tesa på en strand och stekte, badade i ett varmt hav eller var ute på någon annan utflykt.

Ja, här regnade det idag! Lucky You Tesa. Men nu skiner solen, kors i taket!

/http://tldz.se

Gästbloggarn här!

Chacha Tesas fanz!
Matilda aka tldz här!

Har fått i uppdrag att gästblogga åt Tesa medans hon är på Rhodos! Det roliga är att hon bad mej om det och jag sa ja, sen visade det sig att jag också skulle till Rhodos! Så jag kom hem i förrgår natt ifrån Paradiset itself.
Hon ska vara riktigt glad över att hon är där i värmen! Här regnar det, är grått och kallt. Gah. Skulle gärna åka tillbaka till Rhodos som det är nu!

Hur som helst! Är ju faktiskt här för att berätta om vad hon sysslar med om dagarna. De sex dagarna hon varit där nere nu har de solat, badat, shoppat, chill festat osv. Hon har de gött alltså! Kan ju meddela att när jag var där var det MINST 30 grader i skuggan på dagen och på kvällen var det 28 grader. Ni vill inte veta vad det var i solen... De sista dagarna fick jag värmeutslag på fotterna till och med, så det kanske var på tiden att jag åkte hem. Tänkte ni skulle få ett litet smakprov på hur det KAN se ut på Rhodos!


Detta är då Kalithea, där jag och mamma var och solade och badade en dag.  Sjukt nice!

Jag återkommer en annan dag, när jag fått höra mer vad hon hittat på med! Jag vet ju redan lite vad som kommer hända men de tänker jag inte berätta nu, måste ha något att blogga om nästa gång också.

Nattinatti!
/http://tldz.se

uppdate fran Rhodos!

har nu varit har i 3 underbara dagar och det ar fortfarande 11 kvar!
Har an sa lange hunnit med massa bad, sol, lite shopping och bara matt bra!
Nu ska jag dra mig ut i solen igen, hoppas det ar bra i kalla sverige ocksa!

resfeber

hade fruktansvärt svårt att somna igår, efter många avsnitt av oth somnade jag äntligen vid 3 tiden. Undrar om det kan bero på resfeber? haha! nu ska jag äta frukost, hoppa i duschen, göra mig iordning och packa det sista innan jag åker till min älsking!

...

jag är verkligen ur dålig på att uppdatera flitigt, men har haft så mycket annat för mig. Ikväll ska jag bara ta det lugnt & umgås med mammi. Imorgon natt bär det av mot Gardemon och tidigt söndag morgon flyger vi till Rhodos! Har dom senaste dagarna blivit mer & mer nervös, har ju aldrig flugit förut.
Så det ska bli både spännande och kul!
Har nu äntligen allt ner packat, förutom småsaker som jag behöver använda innan.
Iallafall så lovade Matilda att gästblogga åt mig medans jag är borta men eftersom hon & hennes mamma bokade en sista minuten resa, till Rhodos dom med så blir det tomt några dagar. Hon kommer hem igen den 18:e så fem dagar blir det tomt innan hon kommer och uppdaterar er om vad som händer mig där nere.
Får se om jag hinner slänga in ett inlägg imorgon, annars får ni vänta på hennes uppdatering.
Kommer hem igen den 28:e men då lär det inte bli nån uppdatering från mig iallafall, hinner nog bara hem och sova för att upp till skolan på måndag!
Ha det bra för det ska jag verkligen ha!

5 dagar

har spenderat dom senaste timmarna hos syster, busat med william och nu laddar jag ner lite ny musik inför resan, skönt att ha lite nytt!
Har inte så mycket mer att säga, förutom att det nu endast är 5 dagar kvar tills vi åker och jag har resfeber och längtar så innihelvete!
mosters gofis!

dålig dag

ursäktar som vanligt dålig uppdatering men var på förmiddan väldigt trött och sedan började jag må fruktansvärt dåligt. Har i ca 7 timmar legat och mått illa, kallsvettas, haft huvudvärk och magont. Orkar inte sova heller eftersom jag sov några timmar på dagen förut. Martin & alla andra ligger och sover, får väl bli film i min ensamhet.

Vila I frid

Kan inte fatta att jag igår morse satt och skrev att man ska vara rädd om varandra eftersom man aldrig vet när någon försvinner & igårkväll fick jag veta att ännu en underbar människa försvunnit. En helt underbar tjej som jag inte träffat på väldigt länge men har mycket fina minnen med. Är så  glad att jag lärde känna henne och fick dela dom fina minnena med henne. I mina ögon var hon en helt fantastisk tjej. Alltid så himla go och glad.
Vila i Frid Line, jag glömmer dig aldrig!

änglar

Jag har en underbar pojkvän, underbar familj, underbara vänner och massa andra underbara människor runt mig. Med detta kanske det låter som jag borde skratta mig igenom livet hur lätt som helst, men så enkelt är det inte. Det spelar ingen roll hur underbara människor det finns, för dom där få mindre underbara tar över allting. Mina vänner brukar säga till mig att jag ska tänka på alla som älskar mig, men istället tänker jag på dom som inte gör det, eller åtminstonde inte visar det för mig. Jag försöker ägna mycket tid till att visa mina nära & kära hur stolt jag är över dom, hur mycket jag älskar dom & hur mycket dom betyder för mig.
För mig är det viktigt, alla försvinner nån gång, när är det ingen som kan svara på.
Jag förlorade en vän för nästan två år sen, vi var riktigt nära vänner ett tag, eller nästan mer. Han visste saker om mig som ingen annan vet & jag detsamma om honom. Vi kunde prata om allt, i många många timmar. Vi tappade kontakten, och när han lämnande världen så önskade jag att jag hade berättat för honom mer om hur mycket han betydde för mig. Han var en bra pojke, vi har många fina minnen tillsammans och jag saknar honom fruktansvärt.
Några månader efter detta förlorade jag en till, min tremänning som även var en av mina bästa vänner. Önskade även i detta fall att jag förklarat det bättre för henne.  Saknar även henne fruktansvärt.
Och för nästan precis ett år sen försvann en till, en bra vän som jag inte hade känt speciellt länge men vi kom varandra nära snabbt. Vi umgicks mycket en period och han fanns där för mig när jag behövde det. Vi bråkade den kvällen han tog sitt liv, Jag ångrar varenda ord jag sa till honom den kvällen även om jag med tiden insett att det inte var mitt fel.
Det jag iallafall vill komma fram till är att man ska vara rädda om varandra för man vet aldrig när någon försvinner. Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dessa tre undebara människor och berätta för dom en sista gång hur mycket jag älskar dom.
           Tobias Helmersson                              Rasmus Carlsson

                                  
                                                Caroline Persson
                                     
                                         Jag kommer aldrig att glömma er!



livrädd

livrädd för allt, tål inte att vara ensam. tar dåliga beslut och ångrar mig när det är för sent. vet inte vart jag ska ta vägen!

barnvakt

kvällen igår spenderades hos syster tillsammans med älskling. Var barnvakt medans dom var på bingo och slösade pengar.  Väl hemkommna därifrån satt vi uppe med mammsen & broder i flera timmar och avslutade kvällen med en älskad Maria Wern film!

det var alltså åt denna skönhet vi var barnvakt. Mosters snos!


beslutsångest

Spenderade gårdagens kväll i sängen tillsammans med ett gäng härliga oth avsnitt. Hann också skriva listan om vad jag ska ha med mig till Rhodos och jag säger bara, herregud. Den är alldeles för lång för vad som får plats i resväskan. Doc kom moster nyss hit med en annan resväska som är mycket större, gick till å med att lägga min innuti så nu har jag beslutsångest om vilken jag ska ta. Men det lutar mot mosters eftersom jag får plats med mycket mer plus att det finns lås på den. Aja, nog om det. Nu ska jag kolla över listan, bestämma mig och kanske börja packa ikväll? omg, tror jag börjar få resfeber! gör inget annat än planerar resan :)

mysdag med fint väder

Började dagen tillsammans med Martin, drog ner på byn och åt glass & myste i det fina vädret. Sedan bar det av till Tilda, där hennes mamma klippte mig. Blev mycket nöjd med resultatet! Efter det har jag bara degat hemma, och det kommer jag fortsätta med resten av kvällen. Var så dum att jag gick i ballerinaskor utan strumpor förut så det får jag lida av nu. Stora blåsor under fötterna, fyfan. Ska också försöka skriva en "ha med lista" så jag får med mig allt jag ska till Rhodos. Längtar så enormt nu, bara 11 dagar kvar!


vädret på topp = dålig uppdatering

Ursäktar fruktansvärt dålig uppdatering, men jag har helt enkelt haft bättre sake för mig än att sitta vid datorn. Vädret är på topp & denna dag har spenderats på sjön tillsammans med min fina pojkvän. Han har fiskat medans jag har stekt. Och sen tog vi vårat andra dopp för iår också, härligt!
Nu kommer lite bilder från 80års-kalaset i lördags.














RSS 2.0