stress

Har haft en fullsmäckad dag, inte en lugn stund. Ändå har jag inte hunnit med hälften av vad jag hade tänkt mig. Men nu är iallafall magen full av jordgubbar & glass, väskan är packad och finaste pojken ligger i min säng. Nu blir det lite tvspel, kanske en film sen sova. Imorgon blir det att gå upp tidigt för redan vid sju åker jag till moster i X-är och jobbar i några dagar. Kommer kanske inte hinna uppdatera nånting under dom dagarna och vet inte när jag kommer hem, beroende på hur länge det tar att måla det jag ska. Bilder & uppdatering kommer så fort jag är hemma. Blir senaste fredag iallafall. Ha det!

sjuk

Vaknade tidigt imorse när Martin skulle åka och jobba, men han hann knappt ner för än han var uppe och la sig i sängen igen. Klockan var visst fem, inte sex. Så vi myste en timme till. När han åkte somnade jag om och åkte sedan hem med svärmor. Idag hade jag planerat att städa rummet & vara flitig men har lyckas bli sjuk över natten. Har fruktansvärt ont i halsen & förkyld som bara den. Hoppas det går över fort för imorgon åker jag till X-är till moster & jobbar!


årets första dopp

Denna dag har bestått av en cykeltur, årets första dopp och lite fiske. Mitt ute på sjön gick även båtmotorn sönder så vi fick helt enkelt ro hem -,- nu ligger jag och i älsklings säng och slappar.
Kvällen kommer antagligen bestå av film & mys.
Här är bilden på William som jag inte lyckades ladda upp på mammas dator.
Sötisen spelar munspel.

18 månader av saknad

Det har nu gått 18 månader, alltså ett och ett halft år sedan en av mina närmsta lämnade världen.
Minns allting så väl, Julafton 24:e December 2009. Det var eftermiddag, vi hade varit till syster och firat julen som vanligt när mobilen ringer. Såg vem det var och klumpen i magen blev hårdare eftersom jag visste sen dagen innan att du varit med om en olycka och låg på sjukhus. En helt förkrossad Pontus berättar att du inte klarade operationen och hade lämnas oss, föralltid. Klumpen i magen försvann och istället kändes det som en kniv stack  rakt i hjärtat. Allt blev suddigt, fick svårt att andas. Jag skrek rakt ut, broder tvärstannade bilen omedvetande om vad som hänt. Jag fick fram några få ord, dom få som behövdes. Vi kom till Tommy, jag gick ner i källaren där jag spenderade många timmar efteråt badandes i tårar och goda ord från fina vänner. Dagarna gick, sömnlösa nätter och dagar med huvudvärk och svullna ögon. Det var mitt värsta jullov. Nu har det gått en ganska lång tid, men jag saknar dig bara mer & mer. Du var alltid den som fick mig att skratta istället för att gråta, den jag kunde ringa mitt i natten och prata i timmar. Den som alltid fanns där. Självklart har jag andra vänner som också gör detta, men du var speciell & ingen kan ta din plats. Om jag kunde, skulle jag offra mitt liv för att du skulle få ditt tillbaka. Men jag vet att det inte går, det går inte att sörja hela livet. Jag lever för dig, jag är glad och gör saker som jag vet att du skulle vilja att jag gjorde. Jag gör det för dig, precis som du alltid gjorde för mig.
Älskade vän, jah hoppas du har det fantastiskt bra däruppe. Vi ses!








gårdagen

Hade en riktigt trevlig midsommar, började hos Amanda med trevligt folk innan det bar vidare in till Torsby där vi satt på balkongen vid vitahuset och studerade alla dansande på torget. Mycket mysig! Idag har varit & kommer fortsätta att vara en riktig mysdag med älskling. Vi har precis ätit grillat & nu blir det film!
Bilder finns på facebook så lägger inte upp några här.

gosisen

Midsommar

Då var midsommaren här, vaknade i panik imorse efter att ha drömt att jag var med i en bilolycka så mina ben var helt köttiga, som tur var detta inte sant men av nån konstig anledning har jag revor på båda benen. Undrar vad jag haft för mig inatt egentligen?! Det var iallafall ett väldans väsen utan för mitt fönster, och när jag tittade ut såg man typ halva Torsby när dom klappade i händerna åt dom som var flitiga och sprang borejoggen. Nu har vi ätit oss feta på god mat & ska snart inta duschen och sen göra mig iordning inför ikväll. Hämtade ju ut min bikini igår, och den satt som en smäck. Mycket nöjd!


dålig uppdatering

Vet att det blivit dålig uppdatering nu, men har haft så mycket för mig att jag inte hunnit med. Allt har gått i ett. I förrgår var vi till moster, hjälpte till att sätta på ett partytält, kollade på det jag ska hjälpa till att måla osv. Sedan blev det fika så vi blev kvar ganska länge. Kom hem sent, samtidigt som Martin kom från Match så vi åkte hem och sov direkt. Igår kom syster & broder från sysslebäck så umgicks med dom ett tag. Sedan en sväng till andra sis och hälsade på henne & william. På kvällen blev det mys med älskling. Idag gick jag upp vid 6 när Martin åkte och jobbade. Men somnade sedan om när han åkt. Mellan 10 till 2 satt jag utanför pekås med Ida och hjälpte henne sälja jordgubbar. Eftersom det närmar sig midsommar var det fullt upp. 200 liter på 5 timmar! Sedan kom william så jag var barnvakt åt honom, tog en promenad till toria osv. Nu har jag landat hemma & ska förhoppningsvist inte göra annat än att hämta ut min bikini som äntligen kommit & sen bara ta det lugnt och vila upp mig tills imorgon. Imorgon blir det hemma på förmiddan och sen drar vi till Amanda och spenderar kvällen där med trevligt folk, om vädret tillåter blir det väl även Torsby senare!
HÄR SKULLE DET HA VARIT EN FIN BILD PÅ WILLIAM NÄR HAN SPELAR MUNSPEL, MEN DET FUNGERADE INTE SOM VANLIGT OCH JAG HAR INTE LUST ATT SLÅ SÖNDER DATORN JUST NU SÅ DEN KOMMER EN ANNAN DAG ISTÄLLET!







härlig dag

Sov länge idag, tog en promenad från älskling & hem. Det var svettiga 7 km vill jag lova. Blev duschen direkt & sen ut för att hämta paket. På vägen hem igen ropade någon på mig, hann täka mycket på dom få sekunder innan jag såg vem det var. Kände så väl igen rösten men kunde inte komma på vem det var. När jag väl fick se vem det var blev jag helt stum, det var Johan. Min älskade vän Johan Olsson. Vet inte exakt hur länge sen det var vi sågs. Men över 1 år var det iallafall eftersom han flyttade härifrån pga av mindre roliga skäl. Men nu är han är denna vecka iallafall så jag hoppas verkligen att vi kommer träffas nått mer under veckan, lite mer planerat!
Nu sitter jag här & väntar på att mamma ska komma hem och laga mat åt mig. Sen senare ikväll åker vi till moster en sväng! :)

Eftersom mitt hår blivit så slitet på sista tiden efter all plattning så beställde jag special schampo, inpackning & värmeskydd. Har inte hunnit testa dom än så kan inte rekomendera än så länge. Men dom luktar iallafall gudomligt.

fiske

Drog iväg på fiske med Martin, Linnea & svärfar! Grabbarna fiskade medans jag & Linnea pratade, skrattade och planerade allt om Rhodos. Haha, vi är ute i god tid! Nu kommer det ett gäng bilder!




gårdagen

Hade en riktigt mysig dag igår, förmiddan slappade vi hemma sedan tog vi en härlig promenad till syster där vi busade med William, lånade filmer och hämtade hem mitt tvspel. När vi kom hem därifrån myste vi med blåbärspaj och spelade sedan massa olika tvspel i flera timmar.
 
 
Vaknade tidigt idag igen pga hostan, blir galen på det snart. På dagarna har det blivit bättre men nätterna är fortfarande hemska. Har som vanligt ingen aning om vad som händer idag, än så länge har inte sommarlovet bjudit på nått speciellt tycker jag. Men nästa helg är det iallafall midsommar att se fram emot!


9 månader

Idag är det den 18:e Juni, vilket betyder att jag haft ringen på fingret i 9 månader. Jag har varit förlovat med världens finaste i hela 9 månader. Kan inte fatta det, tiden går så himla fort. Känns som det bara var några veckor sen. Dagen ska vi självklart spendera tillsammans, vad vi ska hitta på vet vi inte än men lite extra mys lär det ju bli.

världens finaste!

plåtburk

Sitter nu hemma, äter smörgås som föresten är det enda jag ätit idag eftersom jag inte är riktigt frisk och inte har ork till att laga mat när jag är ensam hemma. Har även räknat pengar, känner mig iallafall lite rik för tillfället. Men om bara några dagar är jag lika fattig igen, haha! Rhodos resan ska snart betalas & en gäng med kläder osv är påväg! Och inte nog med det så är det massa festande osv som väntas nu framöver, och det är inte gratis det heller. Men jag är iallafall nöjd över mig själv som för första gången i mitt liv faktiskt lyckas spara pengar utan att ta lite då och då hela tiden. Och även om det jag hittilts sparas snart är borta så betyder det inte att jag inte ska fortsätta. Jag har faktiskt en annan spargris som man inte kan ta av, som man måste öppna med konservöppnare. Mamma hittade den liggandes för ett tag sen, och gav den till mig. Vilken var mycket bra gjort. Denna ska hålla på att fyllas på ett tag till, har tänkt mig att öppna den i slutet av Juli/början av Augusti. Ett tag innan vi åker till Rhodos iallafall, så jag hinner växla det osv. Och eftersom den då inte är mycket att ha så måste jag skaffa mig en ny, jag tycker faktiskt det är spännande med sånna. Man stoppar ju bara i, och har ingen aning om hur mycket det egentlitgen är på insidan. Ska bli spännande när jag öppnar den! Verkligen ett tips till dom som vill spara, men har svårt att hålla fingrarna i styr. Eftersom detta är en så bra uppfinning är den värd en bild!

Att en sån ful plåtburk kan vara så bra (a)

plus i kassan

Vill tipsa om en hemsida som heter Plus i kassan. Syftet med detta är att du ska få tillbaka en del av det du handlar för på internet. Detta gör du genom att göra dig medlem genom länken här http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=36440.
Sedan kan du söka på stället du vill beställa saker ifrån, och få en viss summa tillbaka. För att detta ska fungera måste du självklart uppge ditt banknummer. När du sedan samlat 200kr kan du välja att dom ska sättas in direkt på ditt konto, eller om du vill samla mer och sätta in dom senare. Du kan också tjäna pegar på att göra dig medlem på sidor och tipsa dina vänner. Kom igen, man förlorar ingenting på att testa. Jag har själv precis blivit medlem och vet inte riktigt om det funkar till 100% men än så länge har jag fått dom pengar jag har tjänat iallafall.


steek!

Har nu legat ute och stekt i solen länge, var tvungen gå in och dricka vatten så jag inte torkar ut totalt. Ska strax ut och fortstta bättra på brännan och vänta på att Martin kommer hem från tandläkaren. Eftersom vädret är strålande är jag väldigt sugen på att åka ut med båten & sola/fiska lite senare idag. Får se vad det blir!

Sola i Rådom!

Det börjar hända grejer!


slappis dag

Har varit en riktigt slappis dag idag, hållde som sagt Ida sällskap vid jordgubbarna ett tag imorse. Resten av dagen har jag tillsammans med min finaste legat i sängen, kollat på 3 filmer, spelat spel/kort & tagit en sväng på Torsby. Med gott sällskap, är det faktiskt härligt med slappisdagar!

Nu ska vi sätta på 4:e filmen för idag & mysa ännu mer!

06:39

06:39 var klockan när jag vaknade imorse och hållde på att hosta upp lungorna. Eftersom jag hade en sovande pojkvän brevid mig fick jag dra mig upp ur sängen för att inte väcka honom. Nu sitter jag och dricker litervis med vattén och undrar hur länge detta kommer att hålla på denna gång. Gå upp 7 när man är ledig är ingen höjdare direkt. Ska iallafall vänta nån timme innan jag väcker Martin, då blir det mysfrukost osv. Sen vid 11 nångång drar jag ut och håller Ida sällskap medans hon säljer jordgubbar. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
Blir kanske liggandes såhär...

62 dagar...

Råkade gå in på kalendern på mobilen och se att det är den 14:e imorgon. Vilken betyder att det bara är två månader kvar till vi åker till Rhodos. Herregud vad tiden har gått fort. Så om två månader ligger jag på denna strand och steker med gott sällskap.

Fick även ett samtal av min kära broder nyss och fick då veta att han & Tommy bokat resa till Rhodos dom med, dom kommer ner fyra dagar efter oss och stannar i två veckor. Dom kommer att bo ca 1 mil ifrån oss, så det blir inte speciellt långt. Så nån dag ska vi allt åka nånstans och hitta på något roligt med dom också. Super kul!

mys

Det blev en mycket trevlig kväll igår tillsammans med älsklings familj + mormor & morfar. Vi åt gott grillat, spelade några omgångar i kubb och sedan kortspel precis som jag gissade på. Jag & älskling avslutade kvällen med en super härlig film.
BRÖDERNA KARLSSON

Idag har vi inga plane alls vad jag vet, det märks!

chill

Blev inte så mycket festande igår, drog till Björn med Martin, Ida & Lojz. Där vi mest chillade runt med massa folk och hade det trevligt. Imorse fetade vi oss med pizza och nu befinner vi oss i Rådom igen. Händer nog inget speciellt idag/ikväll. Blir nog en mysig kväll tillsammans med älsking + familj. Säkert kortspel eller något. Hade ingen kamera med på skolavslutningen så kunde tyvärr inte ta några bilder, blev inte någon med igårkväll heller så har inte så mycket att bjuda på tyvärr.

Bjuder på en finis bild på mosters älskling!

sommarlov!

Nu är ett år på Stjerneskolan gjort, bara två år kvar. Skolavslutningen var inget stort direkt, lyssna på rektorn och vara avundsjuk på alla studenter. Befinner mig för tillfället hos Martin medans han är på träning. Drar sedan till Torsby för att festa & fira att vi äntligen har sommarlov!
Bild från granevik förre helgen.

fiske utan fisk

Drog med mig broder & pojkvän upp till sommarstugan igår eftermiddag, vi hann precis dit & få alla grejer i båten då det började spöregna och åska. Så vi hann med lite mys och kortspel i stugan till det gick över. Väl ute på sjön regnade det till & från, och smååskade litegrann. Inte ett enda napp, förutom botten. Vilket vi tror berodde på vädret. Fisken är som mig, sol skare va! Så vi åkte därifrån blöta & besvikna. Åkte då hem till syster igen, och efter mat & dusch myste vi ner oss framför en film. En mycket bra film föresten som jag vekligen rekommenderar.
THE TOWN
Nu ska jag krypa ner & sova brevid min älskling i några timmar till, senare idag åker vi hem till Torsby igen för att ha avslutning & kolla på studenterna imorgon.

Bilder från gårdagen


Nöjd pojke med både ny cykel & hjälm.

busig Emilia.

Det lyser bus i ögonen öven på dom stora.

Galen syster & fader.



Sysslebäck

Befinner mig nu i Sysslebäck, för det är nämligen en annan fin pojke som fyller år idag! Min älskade systerson blir 5 år så nu har jag precis bakat klart tårtan lagom till dom kommer hem från dagis
Grattis goding!

Hoppas mosters tårta duger.

Världens finaste!

Blev ingen uppdatering igår, finns inte så mycket att säga om kvällen. Den var mycket bra till en början men blev sedan inte riktigt som vi tänkt oss. Bilder kommer när jag hämtat kameran hos Lojzan. Idag fyller iallafall världens finaste Pojke år, så ska strax väcka honom med ett gäng pussar & paket!
jag älskar dig

första blogginlägget någonsin

Jag skriver nu mitt första blogginlägg någonsin, vet inte alls om detta är min grej men jag tänker iallafall ge det en chans. Flera uppdateringar per dag lär det nog inte bli, men ska försöka så mycket så möjligt. Har tänkt den mestadels för bilder eftersom jag älskar att fotografera, men självklart kommer jag att skriva lite om min vardag osv också. Hinner inte mer nu, ska nämligen hjälpa syster och köra hästen till sitt nya hem. Efter det blir det en snabbis hem innan jag drar till Lojzan för att fixa till oss innan Granevik, där vi ska se Dave Edmunds & roa oss inatt! Uppdaterar säkerligen imorgon men ett gäng bilder som tagits under kvällen/natten!

Gästbloggar!

Vilken ära att få göra första inlägget i någon annans blogg! Höhö! Vet inte om jag får men i så fall får Tesa ta bort det sen. :)

Nu är i alla fall designen klar! Hope you like it♥

/tldz



RSS 2.0