just nu

Orkade inte somna om förut så tog en dusch istället och vaknade till. Ätiit frukost och nu ska jag plugga! Åker till Torsby lite senare och umgås med mammsen lite. Tillbaka hit ikväll och resten av helgen.

nyduschat & osminkad. Alltså the real me!


plugg

Nu har min fina åkt till skolan medans jag ligger kvar i hans säng och inte kan sova. Drar nog på en film och hoppas på nån timmes sömn iallafall innan jag drar igång med pluggandet. Igårkväll myste i framför ännu en underbar film av Maria Wern - Pojke försvunnen!


heeeelg!

Har nu gjort sista dagen för denna vecka, ledig imorgon! Befinner mig nu i Rådom där jag även ska spendera helgen. Imorgon ska jag sova lääänge medans Martin måste gå upp tidigt för en heldag i skolan. Kommer nog doc vara tvungen att spendera mesta delar av dagen med huvudet i sämmhällsböckerna om jag ska klara provet på Måndag. På Lördag spelar Velen sista matchen för denna säsong så ska nog kika på den och efter det blir det avslutningfest!
Nu ska jag vänta på att han kommer från träning så vi kan mysa ner oss under täcket till en bra film!

finaste bilden!

Sitter på fotolektion nu, har verkligen ingen lust till nånting. Brukar alltid ha massor av ideer på dom lektionerna men nu står det bara helt still.Är nog inte helt frisk heller, fryster hela tiden. Längtar tills ikväll, ligga i en varm & go säng brevid världens finaste och mysa till en bra film!
blev iallafall på lite bättre humör när jag hittade den här bilden som är tagen förra vintern då jag & carro skulle springa och hoppa medans dom andra i klassen skulle fota oss. Detta blev då resultatet. Jag hade klackskor och drog mig där det var grus blandat med snöslask, försörde mitt nya vita linne, hål på tightsen och blodigt knä!

mer bilder från helgen






nyttnytt

Min vinterjacka har äntligen anlänt, och en gosi halsduk. Sattsar på vit jacka detta år, ganska vågat eftersom det säga att man inte ska sätta vitt på en gris. Men tycker det blir så trist med svart eftersom jag ofta går i mörka jeans eller tights på vintern. Tvättmaskinen kommer att få jobba hårt men det är det värt!

sen uppdatering

Hade en fullsmäckad dag i skolan igår, skolkort osv och väl hemma hände det grejer som gjorde att jag inte kunde uppdatera. Idag gjorde jag en kort dag i skolan där vi endast planerade inför kortfilmen vi ska göra. Moster har varit här så har umgåts med henne och mammsen. Nu tänkte jag sitta här en stund innan jag går ut på en lång promenad och ikväll ska jag försöka hinna med en del av läxorna. Imorgon har jag sovmorgon som jag verkligen ska ta nytta av för att orka med dagen.
Här är det jag fick med mig hem från Karlstad i Fredas.

2 st olika leggins, tjocka och goa att ha nu när det börjar bli kallare. En tjock kjol, också perfekt på vintern. En vanlig vit skjorta, vit bjus, randigt linne, bodylotion och mineralpuder!


filmmys

Blev filmmys med syster & älskling igår. Började med Hur många lingon finns det i världen? som jag tyckte var okej, men hade förväntat mig mycket mer av den. Sedan drog vi på När lammen tystnar som jag såg ca 20 minuter av innan jag somnade. Blev väckt när den var slut, förflyttade mig och somnade om lika snabbt igen. Så med andra ord har jag blivit riktigt utvilad nu, med tanke på att vi satte på den filmen ca halv tio. Idag har vi inga planer än så länge, ikväll nån gång åker jag och min fina hem igen för ännu en ny vecka i skolan!

bildbomb




















Karlstad - Sysslebäck

Hade en super bra dag i Karlstad igår med mamma, med mig hem fick jag det som behövdes plus lite till. Visar bild på det på Måndag när jag kommit hem.  Hann precis hem och lämna grejer sen satte jag & Martin oss på bussen till Sysslebäck. Kom hit sent så blev lite mys framför tvn med syster sen sängen tidigt! Imorse fick jag presenter eftersom dom inte firat mig än. Sedan har jag fotat mina gofisar så det kommer upp fina bilder senare idag! Blir nog förövrigt en lugn och mysig dag idag, har lovat ungarna att gå ut och leka nån lek som dom tjatat om hela morgonen sen har vi inget mer planerat än så länge!

skoltrött

Sitter i skolan och degar, har verkligen ingenting att göra. Håltimmarna är så fruktansvärt tråkiga. Sitter just nu och kollar igenom bilder från Rhodos och drömmer mig tillbaka. Skulle vilja dit bara för en dag eller två igen. Bara ligga vid poolen och slappa och ha det allmänt bra!
Är redan trött på allt som har med skolan att göra, vill ha värme och kunna göra vad jag vill!

ta mig tillbaka...

orientering

Denna dag började med sovmorgon och sedan orientering, vilket faktiskt var roligt trotts lera upp till knäna! Med Lisa vid min sida slet jag mig igenom alla blöta myrar och skog och kom till mål efter 1 timme & 40 minuter blöt av svett och lera. Mina nya fina gula skor är nu mer bruna och jag börjar redan få träningsvärk i benen. Undrar hur jag ska ta mig upp imorgon. Efter detta drog jag med mig Martin hem och dushade innan vi tog en pizza som belöning! Nu har han åkt hem och jag ska lägga mig och glo på oth tills jag somnar! Imorgon händer ingeting speciellt vad jag vet förutom skolan men på fredag åker jag & Martin upp till Sysslebäck över helgen!

20/9

Gårdagen spenderades hemma tillsammans med älskling då vi båda vaknade med huvudvärk & ont i bihålorna. Detta gick över efter mycket sömn, vatten och tabletter så vi åkte hem till honom där jag blev firad av hans fina familj och sen bar det av till Sandra för att fira henne. Sen avslutades kvällen som vanligt med Andra Avenyn och nu sitter jag hemma och väntar på att skolan ska börja, hade sovmorgon så gick direkt hem istället för att sitta i skolan, har endast 3 timmar lektion idag och då ska jag igen, precis som förra veckan vara bildproducent och bestämma över allt och alla när vi spelar in vårat tvprogram med musikvideo. Efter skolan ska jag på möte sen bär det hem och försöka städa rummet och inreda med lite nya prylar jag fått! :)

ett år äldre & förlovade i 1 år!

Ett år äldre har jag blivit, men kan ju säga att det absolut inte känns nån skillnad. 17 är verkligen en värdelös ålder. Men något som är mer betydelsefullt är att jag idag varit förlovad med världens bästa i 1år! Detta firade vi igår med att gå ut & äta kinamat & sedan bio, Jägarna 2! Super bra verkligen, men mycket läskig. Satt och var så spänd att jag imellanåt glömde bort att andas. Rekomenderar den verkligen, men känsliga tittare borde inte se den själv. Hade dött om jag inte haft Martins hand att klämma på och blunda mot hans axel imellanåt. Födelsedagen har iallafall varit bra, ska nu tillsammans med min fina ta en dusch och sedan somna till Andra Avenyn!


en dag att minnas

Idag tog jag ett beslut som jag tagit flera gånger förut, men som alltid har ändrats. Nu tar jag det för sista gången. Detta kommer att förändra mitt liv och jag kommer att vara mycket ledsen. Men jag skulle må dubbelt så dåligt om jag inte tog det och fortsatte såhär och jag kommer inte att ångra mig. Att efter flera år äntligen få höra dom där orden man väntat på i evigheter och veta att dom inte betyder nånting, att veta att dom sägs bara för att göra mig glad för stunden var det värsta någon gjort mig. Så många gånger jag vetat att jag verkligen förtjänat att höra dom och inte fått nånting har jag gett upp. Att verkligen ha förtroende och berätta sina känslor och bara bli skrattad åt skulle nog kunna jämföras med att få en kniv i hjärtat. Jag fick höra ordet misstag för flera år sedan och jag vet att ingenting förändrats sen dess. Att bli lovad en förändring och får det ännu värre går inte att beskriva. Att få höra lögn efter lögn hela tiden sliter på en, idiotiska bortförklarningar får en att känna sig värdelös. Som om man inte skulle förstå vad allt egentligen handlar om. Står inte ut, ska detta fortsätta så finns snart ingenting kvar av mig. Varje gång jag hör din röst försvinner en del av mig. Jag har fegat och inte sagt emot, försökt att lita på, ha förtroende. Men nu räcker det. Är trött på att bli behandlat som en leksak, att aldrig få höra sanningen. Jag är gammal nog att förstå, nu får du som du vill. Du har en dotter mindre, precis som du önskat dig. Och jag har tyvärr förlorat en av dom viktigaste människorna i livet. Ber om ursäkt för att jag inte blev den du önskade dig men jag kan inte förändra mig och vara den du vill att jag ska vara.
Jag är den jag är, vill du inte veta av mig pga av det så är det ditt val, jag får lära mig att leva med det!

det var bättre på den tiden...



16/9

Idag är jag sjuk igen, eller inget allvarligt direkt men vaknade med huvudvärk & illamående så blev kvar i sängen. Gjorde ändå inte så myckete eftersom jag endast har en lektion på fredagar, så missade inte så mycket. Men antar att denna dag blir lugn. Tänkte snart hoppa i duschen och sedan försöka mig ut på en promenad, det är ju så fint väder ute så kan bara inte sitta inne hela dagen trots fortfarande huvudvärk. Brukar bli bättre med frisk luft också. Kvällen kommer att spenderas med min fina pojkvän, antar att det blir pusselläggande & film. Vi köpte oss ett pussel på Marten med 1000 bitar och igår gjorde vi klart ramen runt så idag fortsätter vi nog med det andra. Har även planer för resten av helgen men det kommer imorgon!
bilden ovan visar hur det ser ut nu, och detta är kartongen på hur det ska se ut när det är klart!

back on track

Idag mår jag mycket bättre, båda psykiskt & fysiskt. Detta tack vare min fina pojkvän som alltid finns där. Så nu tänkte jag bjuda på några bilder från Marten innan jag kryper ner framför Andra Avenyn!




Detta lilla är tyvärr det enda jag har att bjuda på, anser att resten av bilderna inte är avsedda att visa här!

....

känner att jag inte har så mycket att skriva, det händer ingenting speciellt förutom skolan och jag mår inte speciellt bra och anser då att det är bättre att vänta med bloggandet tills jag mår bättre. Skulle bara bli massa negativt och det vet jag att ingen vill läsa. Så, stå ut. Bara jag får tid på mig kommer jag att bli flitig igen!


marten över

Nu är marten över, kan inte påstå att det blev så bra som jag hade hoppats på. Kallt, massa töl och lite folk ute. Men hade roligt imellanåt iallafall. Tror inte jag fick så mycket bilder heller, men dom få jag har kommer när jag orkar lägga in dom på datorn. Igår var en jobbig dag, eller kvällen iallafall.  Så det var anledningen till ingen uppdatering. Risken finns att det kommer några jobbiga dagar nu framöver, så ni vet varför det kan bli ganska tomt här. Har även super mycket att göra med orkar ingenting. Sängen & film får det bli nu!

marteeeen!

årets bästa helg närmar sig, nämligen marten! Ska snart gå ut för att möta upp syster & ungarna, kanske även broder om han orkar från sjukhuset en sväng. Sedan blir det nog att traska runt med dom ett tag, antagligen får jag ställa upp att åka karusell med ungarna som vanligt, mosters jobb det! Ikväll börjar vi hos Looz & sen får vi se vart vi hamnar innan natten är slut! Kommer nog bli dålig uppdatering under helgen men på söndag eller måndag kommer det förmodlingen ett härligt gäng med massor av bilder! :)

ännu en härlig bild sen förra året!


skolan

Vaknade imorse med fruktansvärd huvudvärk så skippade historian och stannade hemma och sov i några timmar eftersom jag hade nästan 4 timmar hål efter det. Sitter nu i skolan och redigerar lite bilder, var nyss ute på ett fotouppdrag. Var bland annat till sjukhuset och lekte runt med Carro i rullstol. Slutar om ca 40 minuter och då bär det hem, mys med älskling och ikväll blir det en tur till sjukhuset igen, min älskade broder verkar bara bli sämre & sämre stackarn!

här ska det se ut som jag tagit kontoudrag och inser att jag blivit lurad på massa pengar, tack & lov hade jag några hundralappar kvar! haha

6/9

Denna dag har än så länge bestått av en härlig sovmorgon, kort dag i skolan där vi endast slappade. Sitter nu hemma och väntar på att Martin ska sluta så jag får pussa på honom lite innan han drar på träning. Senare vet jag inte vad som händer, ska iallafall till broder på sjukhuset och hälsa på ikväll! Har inte så mycket mer att berätta, förutom att det är Marten till helgen som jag hoppas & tror kommer bli super kul!

Bild från förra årets Marten!

sorry

Vet att jag lovade en förbättring men gårdagen var jobbig och idag har det varit fullsmäckat följt av skola, en tripp till sunne och besökt broder på sjukhuset. Ibland stämmer det verkligen "glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya". Uppdaterar mer flitigt när allt är bra!

filmmys

Spenderade gårdagskvällen i Rådom hos min älskling, där vi endast myste till bra filmer. 
båda var riktigt bra, tipstips!

 
Irene Huss - Det lömska nätet    Maria Wern - Svart fjäril





bilder från Laxholmen









uppdate från skolan

Hallå! Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte återhämtat mig från resan riktigt än så har inte orkat nånting efter skolan, bara tagit det lugnt. Satt i skolan och redigerade bilder från grekland i 6 timmar igår, som jag sedan råkade ta bort precis efter att jag lagt upp dom på facebook. Och ingenting sparas i papperskorgen på dom här skit datorerna -,- så alla dom bilder jag tänkt lägga upp här nu har jag ingen lust att sitta och redigera om en gång till så ni får nöja er med några få. Hänvisar er till min facebook istället där alla finns!
Nu har iallafall en hel vecka i skolan gått och i helgen ska jag sova ut ordentligt så jag lovar det ska bli bättre med uppdatering sen!


mitt hjärta <3

RSS 2.0